close
Biler

2 biler alle drengerøve ville ønske de havde

Mercedes

Der er noget helt specielt ved drengerøve, der gør, at de har nogle helt særlige tanker om, hvilken slags bil, de vil have. Det gælder især de unge af slagsen, men drengerøve i alle aldre har nu en gang en lang række ting til fælles, som af en eller anden grund overhovedet ikke stemmer overens med, hvad andre af hverken deres køn eller andre synes. Det er altså en helt speciel gruppe mennesker, som slet ikke er blevet undersøgt så meget i dybden, som de burde. Vi har tænkt en del over det, og vi er nået frem til nogle interessante hypoteser, som vi har lyst til at dele med dig.

En af de fedeste biler ifølge rigtig mange drenge både nu til dags og for et årti eller to siden er en Ferrari – og den skal selvfølgelig helst være rød. Der er ikke mange drenge mellem 5 og 15 år, der kan nævne en anden bil, de hellere ville have, så den røde bil med en hest foran må være den ultimative bil, hvis man altså skal tro på, hvad en hypotetisk spørgeundersøgelse blandt unge drenge ville sige. Hvad var din yndlingsbil, da du var barn? Hvis der fandtes en rød Ferrari, da du var barn, så er der en meget god chance for, at det er svaret. Det er simpelthen bare en så universelt elsket bil blandt de unge drengerøve, at det slet ikke er til at forstå. Med stort set alle andre ting er der langt større forskel på, hvad drengene foretrækker, men af en eller anden grund har Ferrari altså formået at få monopol på unge drenges drømmebiler. Det er også interessant at bemærke, at det altid er en rød Ferrari – der er ikke nogen, der gider have en i sort eller sølv, hvis de i stedet kan vælge en i rød.

Når drengene bliver lidt ældre, er der nogle bestemte af dem, som kan kaldes for rigtige drengerøve. Det er blandt dem, vi finder en noget anden holdning. Her er der lidt mere splittelse, hvor der især i nyere tid er mange, der ville foretrække at eje en Tesla S, men flertallet ville sikkert vælge en A-Klasse Mercedes. Der er mange lækre biler at vælge imellem, men den her skiller sig ud på en lang række måder. Det er såmænd ikke fordi, den rigtig har nogle helt unikke egenskaber, men den har til gengæld det bedste fra alle de andre biler, en drengerøv kunne finde på at nævne. Er du enig i alt det, vi har skrevet her? Er du overhovedet enig i noget af det? Vi har trods alt bare baseret det på vores egen erfaring, for der findes så vidt vi ved ikke nogen statistikker eller videnskabelige spørgeundersøgelser, der har set nærmere på lige præcis det her fænomen.

Samblr

The author Samblr