close
Rejse

4 grunde til at danskere elsker Spanien

Spanien

Spanien er et land som de færreste her i landet har noget imod. Det gælder i hvert fald det meste af tiden, men efter vi har tabt mod dem i fodbold, er det nok ikke så svært at finde danskere, der ikke bryder sig specielt meget om Spanien. Det meste af tiden ser vi dog Spanien som et land, hvor de godt nok taler et underligt sprog, men de har til gengæld også godt vejr og andre gode ting, der i værste fald får os til at misunde dem, men de fleste er nu tilfredse med at besøge en gang imellem eller nyde de produkter, der bliver importeret fra det fodboldtossede land.

Spanien er et ferieparadis, der ifølge Weather Spark har det bedste vejr året rundt. Det gælder i hvert fald De Kanariske Øer, hvoraf Tenerife og Gran Canaria er de mest populære feriedestinationer for danskerne. Det kan godt ske at andre lande som Tyrkiet og Thailand i stigende grad bliver mere populære hos de danske ferierejsende, men det er ikke fordi De Kanariske Øer bliver mindre populære – det er blot fordi vi danskere tager til udlandet på ferie mere end nogensinde før.

De producerer nogle af de bedste vine i verden. Der er ikke mange i Danmark, der ville sige nej til et stort glas cava – eller endnu bedre, en hel flaske. Spanien er sammen med Frankrig og Italien en af de største vinproducenter ikke bare i Europa men i hele verden. Det er dog ikke mængden af vin, de er kendte for, men derimod kvaliteten, som har gjort at vin fra Spanien den dag i dag bliver nydt over alt på kloden. Der findes endda mange forskellige slags spanske vine, så uanset om du er til rødvin, hvidvin eller portvin, så kan du finde en flaske eller ti, der kilder dine smagsløg alle de rigtige steder.

De spanske kvinder er uimodståelige. En landsdækkende undersøgelse viste fornylig, at danske mænd synes at kvinder fra blandt andet Filippinerne, Brazilien og Spanien er de smukkeste i verden. Når man tænker på hvor overfladiske langt de fleste er, så er der ikke noget at sige til, at de danske mænd kan lide et af de lande, hvor de smukkeste kvinder kommer fra. Danske kvinder har det ligeledes med at tilbede smukke kvinder og deres makeup eller mangel på samme, så det er samtidig en grund til, at de også kan lide Spanien.

Den samme undersøgelse viste, at danske kvinder synes at mænd fra blandt andet Spanien, Italien og Frankrig er blandt de lækreste i verden, så Spanien vinder altså for både mænd og kvinder. Ikke nok med at de danske kvinder kan se op til de spanske kvinder, de kan også lede efter deres eneste ene eller eneste anden i dette smukke land.

Samblr

The author Samblr