close
Diverse

De 5 værste måder at starte dagen på

Skydive

Hvad er den værste morgen, du nogensinde har haft? Hvis du læser med her, så er vi helt sikre på, at du ikke kan slå den morgen, vi beskriver her. Hvis du kan, må du meget gerne dele den med hele verden, så vi andre kan føle, at vores morgen i det mindste kunne have været værre.

Den første og mest åbenlyse måde, en dag kan starte dårligt, er ved at ens vækkeur ikke ringer. Du bliver jo nok alligevel vækket af et eller andet, men når du kigger på din mobil eller kalender viser det sig, at du ikke en gang skulle tidligt op i dag, fordi det er en helligdag, weekend eller whatever. Eller endnu værre: Det er mandag. Ja, lige os bruge det eksempel i stedet for – vi skal jo gerne se, hvor dårlig en dag, det egentlig er muligt at have.

Det er mandag og du har travlt, fordi dit vækkeur ikke ringede. Nu ringer din telefon til gengæld, og det viser sig at være din dagplejer eller en fra kommunen, der fortæller dig, at dit barn skal hen i en anden dagpleje i dag på grund af noget sygdom eller noget. Det er sådan set lige meget, hvad det er. Du var i forvejen forsinket, men nu bliver du nødt til at køre en omvej for at få barnet i dagpleje.

Forestil dig, at det er mandag og du nu er sent på den, fordi dit vækkeur ikke ringede og din dagplejer er syg. Det er aldrig godt at møde for sent op på ens arbejde, så dagen er allerede ret ringe. Du sætter dig ind i din trofaste kia niro, men det viser sig, at der har været frost i løbet af natten, så du skal skrabe is af alle ruderne.

Du bliver færdig med at skrabe al isen af ruderne. Det er mørkt uden for, fordi det selvfølgelig er vinter – ellers ville vejret jo ikke være så koldt. Du begynder at køre på arbejde og alt ser ud til at gå ganske godt. Lige indtil du hører en lyd, du med det samme genkender: Du mister alle de penge, du tjener i dag, fordi reparation af stenslag i bilrude koster kassen.

Endelig når du frem på arbejdet, men så hører du en lyd bag dig, mens du stadig sidder i bilen. Du sukker og vender dig om, hvor dit lille barn sidder, fordi du glemte at køre den lille stakkel i dagpleje. Vi kunne fortsætte med gråd og afføring, men lad os nu bare sige, at du efter en kort tur til dagplejeren bliver tidligt færdig med din arbejdsdag og kommer hjem til, at din ægtefælle har gjort rent og lavet flæskesteg med persillesovs og brunede kartofler til dig. En ulykke kommer sjældent alene, men det bliver typisk også bedre, hvis man er en smule tålmodig.

Samblr

The author Samblr